Wie ben ik?

Profielfoto Suzan - over mij

Als kind speelde ik vroeger al ‘kantoortje’ en je kan mij nog steeds heel gelukkig maken met notitieboekjes, pennen en andere ‘kantoorartikelen’. De keuze om de opleiding tot secretaresse te volgen na de middelbare school was dan ook redelijk snel gemaakt.

Na mijn opleiding tot directiesecretaresse heb ik functies gehad in verschillende organisaties en branches. Van december 2017 tot oktober 2020 heb ik gewerkt als directiesecretaresse bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Hiervoor heb ik gewerkt als marketingassistent bij Groupe SEB Nederland (o.a. Bekend van Tefal en Krups) receptioniste, servicedeskmedewerker en ben ik Officemanager geweest bij een reclame bureau.  

Ik werk snel en pas mijzelf snel aan aan nieuwe situaties. Ik denk in oplossingen, ben proactief en wordt enthousiast van de plannen die je maakt.


Suzan heeft ongeveer drie jaar voor mij gewerkt als secretaresse. Ik heb haar leren kennen als iemand die resultaatgericht is, veel werk tegelijkertijd kan verstouwen, haar afspraken nakomt en het overzicht houdt.

Suzan is heel fijn in de samenwerking, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is heel proactief.

Daarnaast schuwt ze het niet om zich met nieuwe, onbekende vraagstukken bezig te houden. Haar besluit om haar vaste baan op te zeggen en een sprong in het diepe te wagen is hiervan ook een voorbeeld.
Hoe jammer ik het ook vind dat ze niet meer voor mij werkt, ze volgt haar hart en ik denk dat ze het hartstikke goed gaat doen als virtual assistant.

Karina Raaijmakers – Nederlandse Zorgautoriteit


Door een overvolle agenda met cliënten was er weinig tijd meer over voor de administratie. Suzan is de aanwinst die ik zocht om me 100% te kunnen focussen op mijn cliënten.

Maud-Bogers

Door het uitbesteden van onder andere mijn mail en social media, werd mijn kop rustiger en de kwaliteit van mijn coaching nog beter.

Suzan pakt alles snel op en volgt de flow van jouw bedrijf zonder problemen.

Deze structuurjunkie gun ik iedereen. Ik kan in ieder geval niet meer zonder!

Maud Bogers – Goed gevoed & Goed getraind


Sinds Suzan voor mij werkt ben ik niet meer eindeloos bezig met administratieve randzaken. Hierdoor heb ik veel meer focus op mijn core business, namelijk het coachen van mensen met Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS).
Ze is erg betrokken en heeft mijn webinar gevolgd om zich te verdiepen in mijn doelgroep. Samenwerken met Suzan is heel prettig. We overleggen via de mail en voor snelle acties kan ik haar WhatsAppen. Ze pakt taken goed en snel op.

Daarbij geeft ze ook duidelijk aan wat ze wel en niet kan doen. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent.

Dankzij haar hulp heb ik meer ruimte om te kijken naar het opbouwen van een team. Regelmatig heb ik nu de tijd om muziek te maken en ben ik begonnen met het schrijven van mijn boek.

Janna Koopman – PDS Coaching