Waarom een virtual assitant?

De vraag die iedereen stelt, waarom heb je een virtual assistant (VA) nodig? Wat krijg je er voor terug? Iedereen wil het liefst altijd alles zelf doen, maar wat als je taken kan uitbesteden waardoor jouw business kan groeien? 

 1. Je krijgt meer gedaan in minder tijd
  Jij bent lekker aan het werk met jouw corebusiness en jouw VA begint onderaan jouw oneindige (of waar jij wil dat hij/zij begint) takenlijst. Zo sla je twee vliegen in een klap. Dit betekend ook dat je ook meer vrije tijd krijgt. Nu heb je eindelijk tijd om je hobby als bakker weer eens op te pakken.
 2. Overzicht en focus
  Samen met je VA maak je een plan van aanpak. Wat heeft de hoogste prioriteit? Jouw VA creëert in een handomdraai overzicht in je e-mail, agenda, processen en projecten. 
 3. Samenwerken
  Een VA op afstand is natuurlijk heel handig, maar een goede samenwerking nog beter. Een VA leert jouw bedrijf kennen maar ook hoe jij werkt. Zo zorgen we er voor dat de samenwerking optimaal is en jij het beste uit je zelf kan halen. 
 4. Geen uitstelgedrag
  Er zijn altijd taken die ergens onderaan je to-do lijstje staan en die je onbedoeld (of bedoeld) voor je uitschuift. Deze taken kan je nu uitbesteden aan een VA. Zo hoef jij je op zaterdagavond nooit meer schuldig te voelen dat klant X zijn welkomstpakket nog niet heeft ontvangen omdat je VA deze woensdag al verstuurd heeft. 

Twijfel je nog of een virtual assistant bij jou past? Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.